bokdagbok V

Jag är fortfarande inne i värsta läsperioden och är redan inne på min tionde bok i år. Har nog aldrig läst såhär mycket, och det är så himla härligt! Men det gör också att jag ligger efter i denna bokdagboksserie… Iallafall så läste jag ”Den lilla bokhandeln i Paris” av Nina George för ett tag sedan. Den utger sig för att vara en riktig feelgood, men stundvis tyckte jag att den var riktigt tung faktiskt – och det är de tyngre delarna som jag nu i efterhand kommer ihåg bäst, resten har snabbt bleknat. Boken var väldigt medryckande i början men jag upplevde att det blev segare mot slutet. Jag var alltså inte överförtjust i boken, men ångrar inte att jag läste den – en bra semesterbok skulle jag säga!

Betyg: 2,5/5

Inlägget bokdagbok V dök först upp på Johanna Montell.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *