MAT, SKRATT OCH MACKEN!

I fredags kom Olivia och pappa till Stockholm, vi hade bokat vår halvårsvisa pappa/döttrar-helg. Ett väldigt bra sätt att få kvalitetstid tillsammans. Vi hittar på något kul och testar nya restauranger varje gång.

Utöver det så har vi såklart jobba lite, vi får passa påbörja vi ses.

Igår började vi eftermiddagen med att ta årets första glas rosé i solen på Skrotens café. Så mysigt ställe där jag varit tidigare men nytt för pappa och Olivia. De blev båda väldigt förtjusta!

Lagom till roséglasen var tömda knallade vi bort till Oaxen slip där vi bokat bord. Vi är alla tre glada i riktigt bra mat och dryck så det är extra kul att få sitta och grotta ner sig i menyn. Det var så fint väder så vi bestämde oss faktiskt för att sitta ute, vilken var så härligt! Men lokalen inne var helt otrolig!

Denna restaurang gav verkligen det lilla extra på allt! Personalen är nog svår att toppa, deras känsla för att snabbt skapa en personlig upplevelse var beundransvärd, uppläggen föll oss i smaken och även maten!

Fördrinken blev tre olika smaker, lite kul idé att man få spriten i glaset sen får man själv blanda den med den smak man beställt med deras egengjorda bladningar.

Kvällen avslutade vi på Cirkus med en nostalgitripp som heter duga! Macken, ett kärt återseende av det som för oss är väldigt mycket barndom!

Har med andra ord varit en superhärlig helg! Nu har både pappa och Olivia lämnat, så det är dags att laga middag och fixa inför ny vecka.

Kram från oss!

Inlägget MAT, SKRATT OCH MACKEN! dök först upp på MOE of Sweden.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *