En dag här

Jag hade någon form av bloggplan innan vi åkte hit att också ha lite annan form av inlägg än bara semesterbilder, kanske blir lite enformigt tänkte jag, men så har jag gått in i total avslappningsmode och vill ärligen inte tänka eller planera så mycket annat än att bara vara här.

Så enformigt eller ej så får ni stå ut med lite mer semesterfeeling några dagar till och vi kör på på bara realtidsbloggning.

Så här ser en dag ut här nere:  

Vi vaknar, ofta efter sovmorgon, spatserar ut på balkongen och kollar in utsikten.

Sedan går vi ner mot frukostbuffén och loppan brukar inte kunna hålla sig ifrån att känna på vattnet redan då.

Efter frukost, insmörjning i solskyddsfaktor 50 (det är så varmt här och har bara varit sol!) så hänger vi här.

Lite roligt är det att hotellet stänger för mindre renovering efter vår vistelse så sedan vi kom hit har det inte kommit nya gäster utan bara blivit färre. Så nu är vi bara några få kvar här och att ha nästan ett helt hotell för oss själva blev ju verkligen en lyxig bonus.

Glasspaus vid poolen och bildbevis på en av de få glassar vi ätit. Tjejerna är inte så förtjusta i glass – hur är det möjligt liksom? Men visst, desto mer till en annan 😉

Lunch äter vi vid poolkanten. En dag några pizzabitar vi fått take away från restaurangmiddagen kvällen innan.

Solpauser blir det några också eftersom det är väldigt varmt. Oftast med något läskande och lek i Miniland där det finns sand, leksaker och lekplats. Och Juni sover som vanligt en trudelutt varje dag och också som vanligt – i vagnen.

Vi släpade dock inte med oss vår egen vagn utan bokade ett paket med vagn, barnstol och potta till vårt rum.

På tal om solpausen så har jag smörjt in mig med barnens solskyddsfaktor varje dag men slarvade lite igår och på en gång poppade min solallergi fram och nu har jag knottror som kliar vansinnigt i knävecken – bättring idag på den punkten!

Sedan fortsätter vi bada resten av dagen. Det finns också en barnpool med soltak om vi vill ha skugga. Vi ligger i vattnet mest hela tiden och alla i familjen gillar det lika mycket.

Middagen äter vi antingen på balkongen eller på hotellets bufférestaurang.

En kväll tog vi oss iväg till en restaurang utanför hotellet men… det gick så där. Det är ganska trötta tjejer på kvällen efter en hel dags badande så att sitta still på en fin restaurang med vita dukar var inte riktigt deras grej.

Det blev att förhandla, muta och försöka äta samtidigt och snabbare än vi hann säga ”notan tack!” var vi redo att gå därifrån. Restaurangpersonalen var nog lika lättade som vi när vi var klara.

Bäst är nog ändå hotellet och buffén – kunna äta lite i omgångar och så är det ju barnshow, minidisco och kramas med maskotarna Lollo och Bernie.

Efter mat och disco går vi upp mot rummet, Juni lägger sig och vi andra spelar Kasta Gris tills klockan är sent och vi också drar oss mot sängen.

Nu ska vi hämta Althea som varit iväg själv(!) med barnklubben och sedan blir det bad, bad och bad.

Tänk ändå att vi har två hela dagar kvar här och en halv dag innan det är dags att ta sig hemåt… Rackarns trevligt!

Inlägget En dag här dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *