Jeanskjol och Molly shorts

[Blogginlägget är i samarbete med Gina Tricot och innehåller reklamlänkar]

 

Förra året jagade jag en jeans kjol från hm som såg nästan exakt ut såhär, jag hittade den såklart till sist. Det gör jag jämt när jag bestämmer mig för nåt. Men jag tänkte att jag skulle tipsa er om denna nyhet hos Gina tricot. Du hittar kjolen Serena HÄR

Såååå snyggt till bruna ben, gillar att den är lite längre också. Den har även perfekt ljusblå nyans, kan hända att denna måste flytta in i min garderob också. Älskar kjol på sommaren…..

Älskar shorts också, alltså verkligen ÄLSKAR. Till stranden med sandaler eller till utekvällen med klackar. Finns det något bättre plagg, är det kallt så har du skinnjacka eller stickad tröja. Men man kan alltid visa benen, det är mitt motto.

Vem gillar inte Ginas stretch jeans Molly med hög midja, nu har shortsen kommit. Haffa ett par innan dom tar slut. Jag är sugen på ett par röda till sommaren. Du hittar dom HÄR. Min butik i Borlänge hade ett helt bord fullt med dom, nyss uppackade såklart. Älskar när sommarkläderna strömmar in i butikerna, då glömmer jag helt bort att jag fortfarande har snö på altanen.

/Marit

Inlägget Jeanskjol och Molly shorts dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *