NYTT FÖR HUDEN!

Jag har i väldigt många år använt mig av Exuviance hudvårdsprodukter och har alltid varit otroligt nöjd med dessa. Jag har lite känslig och torr hy och därför har de passat mig väldigt bra. Det har gjort att det var år och dar sedan jag testade något nytt, känts onödigt när jag gillar de produkter jag har. MEN så fick jag möjlighet att testa lite produkter från Scandinavian cosmetics (som för övrigt har ett grymt maffigt utbud!) i så läglig tajming när mina vanliga produkter var slut.

Jag har testat Clarins produkter, dels en rengöring för ansiktet, ett serum för ögonen och en primer/lighter för ögonlocken.

Om vi börjar med rengöringen, jag tror faktiskt att konsistensen på den är den mest optimala för mig! Jag gillar när det löddrar lite i ansiktet så det verkligen känns som jag tvättar av mig på riktigt, samtidigt som jag inte gillar när rengöring känns ”tvålig”. Gillar heller inte motsatsen, mjölkiga produkter, även om det oftast rekommenderas för torr hy. Denna är på något sätt ett mellanting! Den är krämig som en typ lotion när sen kommer ut men löddrar när den får lite vatten. Älskart!

Serumet är inte så klibbigt, utan går snabbt in runt ögonen och ger en väldigt pigg känsla, behövs på tröttmorsan kan jag säga! Den kör över både mörka ringar och svullnad, ja ni hör ju- drömprodukt!

Sist och minst! En liten tub med färgad kräm för en ögonbas. Något jag aldrig ens testat eller visste fanns. Jag trodde det var en concealer när jag öppnade förpackningen. Denna drog jag på mig under foundation och allt annat när syrran och pappa var på besök. Vi satt någon timma i solen, åt middag ute och var på show, tror vi var iväg mellan ca 15-00, och jag stod på riktigt och stirrade mig i spegeln när jag kom hem, för ingen eyeliner eller annat smink runt ögonen hade kladdat på ögonlocket (vilket det vanligtvis gör på mig, så jag har ett ticks där jag alltid drar fingrarna på ögonlocken). Kanske kanske kan jag med denna superkräm vänja mig av vid mitt ögonlockssvep! : )

Så glad över att vidga vyerna lite inom hudvård, får se vad jag testar nästa gång!

Matilda

Inlägget NYTT FÖR HUDEN! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *