SOMMARPOTATISSALLAD

Vi gjorde ju en så trevlig sommar-potatissallad förra helgen! Så jag tänkte att jag delar med mig av vårt spontana och enkla recept. Det är ju så fräscht och härligt att servera till en grillad köttbit.

Du behöver:
– Färskpotatis
– Bladspenat
– Rödlök
– Fetaost eller mozzarella
– Rosé- eller vitvinsvinäger
– Olivolja
– Flingsalt & peppar
– Dijonsenap
– Kapris (om man vill)

Du gör:
Medan potatisen kokar så kan du slänga ihop vinägrettsåsen på olja, vinägern, dijonsenap och kryddor. Hacka potatisen och lägg på ett stort härligt fat tillsammans med bladspenat, rödlök, tomat om man vill. Toppa med mozzarella eller feta, krydda lite mera och avsluta med lite kapris.

MUMMA MARGARETA.

Inlägget SOMMARPOTATISSALLAD dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *