Ny träningsfavorit

(Blogginlägget innehåller reklamlänkar)

Hej babes

Ny gym och löparfavorit, vindjackan. Slänger på mig den på´morgonen under skinnjackan på väg till gymmet och har den under uppvärmnig. Och jag har den när jag är ute och springer. Supersnygg och såååå användbar om du frågar mig. Den förra jag hade har bkivit kvar i Gävle och jag tror tametusan jag haft den sen Levis föddes…. snart 10 år sedan alltså. Det var dax för en ny och då unnade jag mig denna.

Vet ni att det är unns-dagen idag? Har ni unnat er något? Det har jag på sätt och vis, tappade bort mina nya Ray Ban i söndags så idag köpte jag ett par nya. Orkar inte gå runt och sura längre över att dom är borta. Så fort jag drog kortet så glömde jag allt. Nu är dom tillbaka och jag blev 1300:- fattigare. Shit happens som Pärra sa.

Linne HÄR / Jacka HÄR

Inlägget Ny träningsfavorit dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *