SORTERING i KAOSRUMMET

Ja, ni minns kanske vårt kaosrum? Massa skit åt alla håll. Ett tag tänkte jag att det aldrig kommer bli ordning. Som den ”pedant” jag är blir jag så otroligt tillfredsställd av att var sak har sin plats och jag bestämde redan när vi köpte huset att ”nu ska det bli ordning och redan överallt” Lättare sagt än gjort, men med hjälp av smarta boxar har det gått smidigare än jag trott.

Jag har använt mig av förvaringslådor från Smart Store som har boxar och smarta förvaringslösningar till precis allt!

Första här har jag te.x samlat sygrejer. Lager på lager lådor och massa fack för småkrafs som gärna försvinner. Det bästa är själv ”låsfunktionen” som man drar upp över locket, det för att man kan pressa i lite mer..:)

Nästa sortering är nog min absoluta favorit, detta har gett mig så mycket ro i kroppen : )Skruvar, muttrar, plugg, krafts och tjafs! Det har vi alla, utspritt här och var. Jag höll på att bli smått tokig när vi varje gång behövde en plugg och skruv köpte nya för vi aldrig hittade. Nu hittar vi, och vi har massor!

När vi grejade med detta så tror jag Iris var i eufori, var på allt och skulle pille bland allt smått!

Till denna sorteringsbox kan man själv anpassa hur stort utrymmet ska vara, beroende på vad man lägger i. Användningsområdena är oändliga, tänker mig massa pärlor, pennor, hårband och småsaker sen när Iris blir större. Just denna hittar du här och finns i olika storlekar.

Och de är staplingsbara, multifunktionella lådor skulle jag säga!

Skor skor och mera skor. Alla slit -och slängskor åkte också ner i en låda. Hej då alla blå IKEA-kassar, ni har gjort ert nu:)

Än har vi bara börjat, men jag ser framför mig mitt drömförråd men uppmärkta staplade lådor!! Kan man ha det, ett drömförråd? Haha, låter ju nästan sjukligt : )

Matilda

Inlägget SORTERING i KAOSRUMMET dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *