Ny BUS favorit

[Blogginlägget är i samarbete med Swiss clinic och innehåller reklamlänkar] 

 

Hej på er

Det är väl ingen som missat att jag är brun-utan-sol beroende. Jag ÄLSKAR brun utan sol och jag tipsade ju er för ett tag sedan om min favorit från Marc Bain. Den använder jag när jag ska bli lite mer brun tex till festliga tillfällen.

Nu har jag hittat en vardagsfavorit.

Jag är stolt ambassadör för Swiss clinic produkter och jag är väldigt kräsen med mina hudprodukter och jag skulle aldrig tipsa om nånting jag själv inte regelbundet använder. Och flera av Swiss clinics produkter har hamnat bland mina dagliga hudvårds rutiner. Nu har de även börjat med brun utan sol, och som ni förstår så är ingen gladare än jag eftersom de även är superbra. Jag kommer fortfarande använda min Marc Bain, men detta kompletterar och gör att jag håller mig brun och fräsch hela tiden eftersom man använder det 2-3 dagar i veckan för att behålla färgen.

Du hittar båda brun utan sol produkterna till ett rabatterat pris just nu HÄR

”Vår Self-Tanning Treatment är framtagen för att skapa den perfekta strålande solbrännan, utan sol. Oavsett årstid kan du få en jämn, hälsosam glow samtidigt som huden återfuktas och hudbarriären stärks. En enkel tvåstegs-behandling som verkar dygnet runt, gör magi för huden och ger dig en fläckfri solkysst hud”

Padsen använder jag på kvällen, de är även återfuktande vilket man verkligen känner. Inge skit i dessa pads heller. Jag stryker den över hela ansiktet och halsen.

Dropparna blandar jag ut med min ansiktskräm på morgonen. Jag smörjer noggrant ansiktet, halsen och dekolletaget. Jag har faktiskt blandat ut dropparna i min bodylotion också för att få en jämn färg på kroppen.

Behandlingen består av två produkter; Self-Tan Drops och Self-Tan Pads – den perfekta ståstegs-rutinen för en hälsosam och väldoftande solbränna. Rutinen startar på morgonen med Self-Tan Drops, som bör appliceras på rengjord hud, antingen direkt på huden eller blandad i din dagkräm eller ditt solskydd.

Det andra steget i behandlingen utförs som sista del av din kvällsrutin. Applicera försiktigt och jämnt en Self-Tan Pad i ansiktet och nacken. Formulan i produkten fortsätter att vårda och utveckla din solbränna och glow medan du sover. Den är återfuktande, har en fräsch doft och färgar inte av sig”

Fotot är taget i förmiddags, efter 3 dagars användning. Superfin fräsch färg utan ränder eller linjer eftersom man gradvis bygger upp färgen.

/Marit

Inlägget Ny BUS favorit dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *