EN HÄRLIG STUND!

I tisdags var jag på ett efterlängtat besök hos min frisör. Inte bara för att det är så skönt att få håret fixat utan också för att få babbla med Hannah! Hannah är min frisör sen drygt två år tillbaka och när jag som mest letade efter någon som kunde slinga mitt hår i den perfekta nyansen inför vår bröllop, fick tips från en vän om just Hannah. Sen dess har jag varit fast och det är jag så glad för! Hon är även utbildare inom Hairtalk och gör förlängningar för jämnan. Hittade faktiskt denna före- och efter bild på mitt hår inför bröllopet på Fåfängs IG-konto. Inte supermycket längre än innan men fylligare. Var galet nöjd!

Jag har haft svårt att hitta bra frisörer som förstår vad jag menar utan att förklara och visa för mycket, vill ha någon som bara hajar, och det gör denna fina människa!

Hon äger och driver Salongen Fåfäng på Östermalm och hela stället andas energi och omtanke, precis som Hannah själv (Och nej, detta är inte ett sponsrat inlägg, jag bara älskar min frisör).

Sist jag var här var i höstas, så det var också ett välbehövligt besök och jag är såååå nöjd varje gång jag lämnar Hannah.

Nu blir det morgonkaffe i solen, lilla hönan har somnat i vagnen så jag lapar kaffe på trappen och hänger tvätt om vartannat. Alltså känsla av att kunna skriva ”kaffe på trappen”… både för att våren är ljuvlig men också för att jag kan sitta på vår egen trapp!

Ha en bra fredag!

Kram M

Inlägget EN HÄRLIG STUND! dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *