Furninova Petito

Hejsan.

Kikar in en snabbis för att visa er vår nya soffa som kom igår. Ända från Göteborg har den åkt, den ”lilla” snygging.

Denna vecka är det verkligen fullt upp med massor av roligt styling jobb. Massor av kundmöten och styling, sånt där skoj ni vet. Har jag sagt att jag älskar att vara egenföretagare? Men därför har jag inte tid att skriva en massa annat just nu, även om jag såklart vill 😉 Därför blir det mest bilder idag

 Vi ÄLSKAR den. Jag är så glad att vi valde just denna till slut.

Den är stor, härlig och otroligt skön. Vi valde en 4-sits soffa så vi får plats hela familjen. Sen barnen blev större har det verkligen varit trångt i våra 3-sits soffor vi haft.

Hoppas ni får en fortsatt härlig tisdag kväll. Här kom Pärra precis innan för dörren, även han jobbar mycket nu, så nu ska jag vara lite social och mysig med honom.

/Marit

Inlägget Furninova Petito dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *