NYHETER I GARDEROBEN

Idag är det grått och trist i Stockholm, så jag passar på att visa lite vårnyheter i Iris garderob. Honväxer så det knakar, hon är över 75 cm lång nu och mycket av hennes kläder börjar bli för smått. I vissa kläder är 74 inga problem, medan i andra är de för små.

Nu när jag köper kläder till henne så hoppar jag över stl 80, känns helt onödig (typ som med stl 62). Nu kör vi på stl 86, och ja de är lite stora men det är enkelt att vika upp byxorna och ärmarna på bodys. Klickade hem lite söta nyheter som jag tänker mig att hon kan ha nu i vår men även till hösten (hoppas jag) genom att addera lite tjocka strumpbyxor och koftor.

Har köpa fyra olika t-shirts, känns så sjukt gulligt med t-shirt till de små. Iris har tills nu haft mest bodys, det är onekligen praktiskt! Tre från Zara och en från Lindex. Från Lindex blev det också några byxor med olika mönster, här är två av paren.

Och sist med inte minst, en hängselklänning som jag kollat på i flera veckor. Tycker den är så hysteriskt gullig!!

Tror det blir fin fint!

Matilda

Inlägget NYHETER I GARDEROBEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *