SPEGELLYCKA

Ni vet när man har en vägg som inte riktigt kommer till sin rätt…? Jag har just haft en sådan vägg härhemma, en som bara inte funkar till något. Men så äntligen hittade jag en stor rund, riktigt maffig spegel som var som gjord för den där väggen. Är den inte läcker? Med sina 110 cm i diameter fångar den ljuset, gör väggen till en levande tavla och det är en perfekt helfigursspegel. Vill ni ha en likadan hittar ni den i grymma inredningsbutiken Solhem inredning! Så mycket snyggt och en massa inspiration.

Här får ni ett kik in i vardagsrummet också! Soffan har väl egentligen gjort sitt men jag gillar ändå designen och nu när ungarna fortfarande är små får den stå kvar ett tag till. Ganska skönt att slippa vara nervös för att det ska komma glass och -chokladspill… men gissa om jag är sugen på en ny?!

Sist får ni också en närbild på min hylla bara för att jag är så kär i den 🙂

Kram Olivia

Inlägget SPEGELLYCKA dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *