Skin roller

[Blogginlägget är ett samarbete med swissclinic och innehåller reklamlänkar]

Sen jag började med skin roller så har min hy fått helt ny lyster. Jag rollar varannan/var 3:e vecka och smörjer därefter in mig med serum. Jag är extremt noga med att göra rent min roller efter varje gång med sprit och låter den sedan lufttorka innan jag lägger tillbaka den i sin förpackning.

Klicka in dig HÄR och köp dig en egen roller inkl serum. Eller gör testet på Swiss clinics sida för att se vad just din hy behöver. Jag tror du kommer bli lika kär i den som jag.

Lyster, love it.

Ha en fortsatt härlig 1 maj. Gillar att det är lite röda dagar mitt i veckan. Söndag fast onsdag liksom.

Kram /Marit

Inlägget Skin roller dök först upp på Marit Orrebo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *