Bambumöbler

Inlägget innehåller annonslänkar. 


// Soffa // Parasoll // Stol // Skärmvägg // Bänk // Bord //

Våren är här och sommaren precis runt knuten. Så därför tänkte jag tipsa om lite olika utemöbler. När jag surfade runt såg jag att Ellos just nu har 20 % rabatt på alla sina utemöbler.

Det är där våra bambumöbler kommer ifrån och då jag brukar få frågor om dom så har jag samlat alla och några godingar till i kollaget här ovan. Klicka på länkarna under bilden så kommer ni direkt till möblerna. Vill ni se hela kollektionen kan ni klicka in HÄR.

För er som gillar en annan stil på era utemöbler kommer det ett annat kollage senare i veckan. Med bland annat en ny soffa som vi beställt hem.

Inlägget Bambumöbler dök först upp på Rebecca Centrén.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *