HIT THE ROAD

Jag sitter på innergården, med jobbdatorn i knäet och inom räckhåll har jag en kopp kaffe som nu måste ha svalnat nu. hörlurarna sjunger The Lumineers och himlen är klarblå. Filip säger det ska bli så här fint i ett par veckor framöver nu. Den lyckan. Kan inte förstå att det snart är helg igen. Men innan dess ska jag bocka av ett kundbesök i Älmhult, tre möten och så måste jag ju göra klart den förbannade deklarationen.

I nästa vecka bränner jag av till Stockholm för några fler kundbesök och passar samtidigt på att köra en mini-weekend med mor. Älskar när man kan kombinera jobb med nöje. Vad gör ni idag? Berätta!

Bralla från JDY (Finns på Schackan) / Solisar, Corlin Eyewear / Tygkasse, Vero Moda / Jeansjacka, Pieces Sneakers, Adidas Stan Smith / Örhängen, Asos

Inlägget HIT THE ROAD dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *