VOLANGÄRM

Nehe, nu blandar vi upp lite trädgårdsarbete med en härlig outfit som jag älskar! Jag tror detta är vårens outfit, för mig. Klädd men ändå enkel, sval men inte för kylig!

Brallorna är en favorit som jag köpte för vår bröllopsbrunch, sedan dess har jag använt dom så mycket. Ett säkert kort som både passar med en bas t-shirt eller en blus.

Överdelen klickade jag hem från Davida, har fått en grej för kashmir-plagg. Sköna, snygga och lagom varma för lite kyligare sommarkvällar. Jag var lite osäker på volangärmen, har inte varit helt hooked på den trenden, men måste säga att denna diskreta volang blev pricken över i:et till brallorna. Du hittar den i flera färger här.

Med ett par sköna vita sneakers kände jag mig riktigt snygg för en middag ute.

Kram!

Inlägget VOLANGÄRM dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *