VERONASTROS

Igår blev det en lång och lugn frukost här i ett soligt och väldigt varmt Verona. Ett härligt buffébord med allt du kan tänka dig. I vanlig ordning maxade vi båda två i tron om att vi var omättliga haha, vi hade fel som vanligt!

Efter frukost strosade vi runt i stan, kikade i olika butiker, spanade in ”Julia balkongen” och mötte upp våra nyfunna vänner systrarna Eisenman, deras blogg hittar du här (där du för övrigt kan botanisera i mängder av härliga och goda recept!).

Sen var det dags för lunch, massor av lunch! Antipasti, pizza, pasta, kött och dessert, puh!

Senare idag kommer vi visa bilder från den middagen vi var på igår kväll. En helt galen upplevelse som är svår att beskriva, hemma på familjen Ranas gods utanför Verona. Du vill INTE missa detta!:)

Kramar Olivia & Matilda

Inlägget VERONASTROS dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *