På vår altan

Ni är många som har bett om fler bilder på vår altan, bläddrar man tillbaka i bloggen till förra året så finns det ett inlägg om altanen och pergolan vi byggde då. Men här kommer några dagsfärska bilder som kanske är roligare att se. Vi har ju, som ni säkert sett på instagram, köpt nya möbler till den nybyggda delen av altanen. (Skulle gärna köpa nya möbler till den gamla delen också men det får nog bli nästa år.)

Den nya loungegruppen kommer från Jakobssons möbler i Örebro. Hade aldrig tidigare hört talas om den butiken men såg en instagramkompis som hade köpt just denna grupp och blev såld. Beställde hem den och fick den med leverans på 2 dagar! Hur grymt som helst! Och priset var dessutom bra! Allt man kan önska 😉

På första bilden ser ni min nya bricka som kommer från duktiga Elina Dahl, som bor ett stenkast från oss här i Valbo. Hon gör massa fina prints, brickor, underlägg etc. Kika gärna in på hennes hemsida.

Blommor och krukor kommer från min samarbetspartner Plantagen Gävle.

Och sist men inte minst ska ni få svaret på en fråga jag OFTA får: ”Vilken typ av färg använder ni på golvet på er altan?” Det är en terasslasyr som kommer från Demidekk Jotun i färgen Naturgrå. Vi har använt den i 4 år nu och är jättenöjda. Finns att köpa här i Gävle hos Färgton.

 

Inlägget På vår altan dök först upp på Josefine Gunhamre.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *