En av sommarens favoriter

Inlägg i samarbete med Me and the Met

Jag får många frågor om mina outfits, vilket jag tycker är superkul! Även om inredning ligger mig varmt om hjärtat så tycker jag även att kläder är jätteroligt. Det går ju lite hand i hand nästan. Jag tänkte dela med mig av mina outfits lite oftare om ni skulle tycka att det vore kul? Hoppas så!

Först ut är denna magiska klänning från Ganni som kommer från Me and the Met. Jag har en förkärlek till mönstrade plagg. Äger lite för många och behöver lära mig att köpa mer enfärgat egentligen. Men när jag hittar såna här guldkorn kan jag bara inte stå emot!

Den här klänningen har en sån där perfekt smickrande modell, med v-ringning, omlott och knytning i midjan. En av mina favoritmodeller. Den är lite kortare i fram och längre i bak och har en vacker volang nertill. Vet med mig redan nu att denna kommer användas flitigt i sommar!

Bilderna är tagna på vår semester i vårt fantastiska rum på Villa la madonna.

Inlägget En av sommarens favoriter dök först upp på Josefine Gunhamre.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *