IRIS KALAS

Jag kan inte fatta att Iris fyller ett år nästa vecka, ett år! Nog för att det har hänt mycket under året men ändå.

På flyget ner till Italien så spånade jag och Olivia på lite idéer till Iris kalas. Det är givetvis inget barnkalas utan ett vuxenkalas för släkt och vänner. En idé var att vi skulle skriva Iris namn i söta små tyger och fästa över fikabordet. Vi känner oss lite trötta på bokstäver och siffror i heliumballonger. Sagt och gjort, jag shoppade tyger i veckan och idag passade jag på att klippa till bokstäverna.

Jag skrev ut bokstäverna på en skrivare, klippte ut och nålade fast, ritade runt och sedan klippte.

Nu ska jag bara sy i alla kanter så de inte repar upp sig i vinden, sen ska de fästas på ett större tyg som blir en lite backdrop.. eller så blir det något helt annat. Saker brukar ändras längst vägen:) Tanken är att vi ska ha kalaset utomhus så jag hoppas inte vädret vänder än!

Blev riktigt sött tycker jag!

Matilda

Inlägget IRIS KALAS dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *