MIN FÖRSTA MORS DAG

Morgonen började lite krassligt här med sjukstuga, hosta och halsont på mig och Johan plus att Iris fått någon ögoninflammation. Jag blev erbjuden sovmorgon men gick upp tillsammans med Iris och Johan för att avlasta varann när vi kände oss hängiga.

Förmiddagen gick och jag började fundera på om Johan hade glömt vad det var för dag. Inte så att jag förväntade mig presenter och överraskningar, men en puss och ett grattis.. men icke. Jag sa inget utan väntade tålmodigt på att han skulle komma på det. Inte så lätt att helt undgå det med allt som delas på insta osv.

Han hade såklart inte glömt, efter Iris förmiddagslur kom de med en bok och min favoritchoklad ihopsnörad med en plockad syren fäst under snöret. Jag bröt ihop direkt, haha. Blev så rörd, så lätt. De har den inverkan på mig mina två kärlekar, dom berör mig så mycket.

Sen åt vi lunch ute i värmen, en enkel rödbets- och chèvresallad, så gott!

Efter lunch fick vi ut med stor filt på framsidan och la oss i skuggan en stund, busade, njöt av svajande trädgrenar och halvsov lite mellan varven.

Kram från en nöjd mamma!

Matilda

Inlägget MIN FÖRSTA MORS DAG dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *