Kalas

Inlägg i samarbete med Babyland


Vi är inne i juni och det brukar vara en stor period för kalas och firanden utav alla dess slag. Jag tycker att det är så kul att piffa inför just dessa högtider och det finns ju så mycket fina tillbehör att använda sig utav. Babyland har ett stort utbud av ballonger, girlanger, ljus, servetter, tallrikar, sugrör mm. Det går verkligen att sätta sin personliga prägel på kalaset och det är bara fantasin som sätter gränser. Jag brukar iaf försöka hålla mig till ett färgtema sen kan man blanda fritt. Gillar de lite smutsrosa tonerna! Ni hittar allt till kalaset här. Babyland har också alltid fri frakt!

Inlägget innehåller annonslänkar

Inlägget Kalas dök först upp på Josefin Netz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *