Gilberto gil

Ljuvliga sommar! Jag älskar dig så mycket så jag vet inte var jag ska börja. Vi har nu vänt blad i kalendern och befinner oss i juni. Jag publicerar en dikt längre ner som jag tycker är så fin. Jag har verkligen bestämt mig för att ta tillvara på varenda dag den här sommaren. Bada och cykla ska jag göra, massvis. Och så ska jag inte längta bort dagarna efter helgen. På sommaren så är varje dag en fredag. Det får vi inte glömma.

Offshoulderklänning, HÄR (Ad)

Helgen var riktigt härlig! Studentfest, examensfirande för bästa Moa och sedan cyklade vi ner till stan där det var Brofest i hamnen. Sölvesborgsbrygd öl och matvagnar från stans bästa krögare. Det får vi hoppas händer snart igen. 🍷🍕

Nu är det ny vecka och jag har spenderat hela dagen på ett solvarmt kontor i Borås. Imorgon har jag ett förmiddagsmöte innan jag kör hemåt igen. På onsdag börjar ju rock-festivalen. En favorittid för oss Sölvesborgare. Det blir liv i hela stan och jag ska rocka tillsammans med alla andra. Men än har jag inte satt på mig mina boots och en svart tisha, här får ni en härlig sommaroutfit från Italien. Såg att den bara finns kvar i XS och S, så skynda! Magisk på midsommar till exempel. 💃

Nu ska jag äta jordgubbar med mjölk och skriva ett Italien-inlägg. Så kika in imorgon igen om ni vill se det! 🍓 🍓 🍓

En fin familjevän har skrivit en så vacker dikt,

 ”Var glad, min själ, åt vad du har: 
nu har du hundra sommardar,
och detta är den första.
När solens lopp sin ände tar,
så har du nittionio kvar
och någon kommer bli den bästa.

Ge noga akt på var du står:
‘imorgon’ är med ens ‘igår’,
det går så fort att vandra. 
Lägg märke till att vad du får,
är hundra sommardar på ett år,
imorgon är den andra.”

Dagvers den 1 juni.
Av Mia Arvesgård

💕

Inlägget Gilberto gil dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *