MONDAY AFTERNOON

Happy Monday! Checkar in en snabbis från ett varmt Borås. Alltså denna värme!!! Det är ju som vilken semesterort som helst. Helgen har varit fantastisk. Studentfirande, examensfest för bästa Moa och brofest nere i hamnen med Sölvesborgsöl och härlig folkfest. Igår cyklade jag ut till Perssons Brygga så fort jag fått morgonkaffet i mig och spenderade hela söndagen vid vattnet. Dopp efter dopp och däremellan lite läsning i solstolen. Avrundade söndagen med grillat hos mor och far. Fulländad helg, CHECK.

Men nu är det måndag igen och har suttit inne på kontoret hela dagen. Imorgon väntar ett förmiddagsmöte och sedan kör jag söderut igen. Vi hörs sen!

Offshoulder-blus, HÄR / Shorts, HÄR 

Inlägget MONDAY AFTERNOON dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *