EN DAG I STAN

Idag gjorde vi oss redo för en dag inne i stan. Johan var ledig, jag skulle ha lunchdejt med en väninna och sen hade vi lite ärenden. Eller vi och vi, jag. Vi ska på bröllop i helgen och jag började givetvis vela i outfiten och behövde in och rassla av lite kläder jag kollat in. Så en snabbis inne på Rodebjer för att se om plaggen var vad jag tänkt mig, tyvärr inte.

Denna ursnygga kjol och detta kitt med brallan och top! Men det blev som sagt inget av det. Tips på sjyssta kläder för bröllop?!

Efter min lunch och mitt häng på Rodebjer behövde Johan käka, så vi satte oss på Vigårda vid Mood gallerian. Iris var nyvaken och på gott humör! Det blåste kallt idag så istället för att ha scarfen som en städsjal över huvudet blev det idag en bandana för att täcka öronen:)

Jag frös som sjutton så virade in mig och Iris i massa filtar vid serveringen.

Pendeln hem igen för kaffe och hemmahäng. Iris pratade med typ alla hon fick ögonkontakt med, mest tanter som hon charmar och vinkar åt, lilla troll!

Nu har Iris precis somnat, vi sitter i soffan och pustar ut. Trötta eftersom Iris vaknat 05 fler dagar i rad. Hoppas på vändning där snart!

Kram på er!

Matilda

Inlägget EN DAG I STAN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *