För tio år sedan idag…

…så tog jag och Andreas följe hem ihop från krogen.

Det beslutet blev startskottet för vad som nu, 10 år senare, är 2 byggda hus, två barn och ett giftemål.

Vi hade redan då känt varandra sedan flera år tillbaka, som vänner, men inte hörts på kanske en… två år eller något tror jag. Av olika anledningar.

Så plötsligt en kväll hamnade vi på samma uteställe och sprang på varandra mitt på dansgolvet. Där, och med hjälp av en berömd knuff från min vän Maja (som faktiskt fysiskt knuffade mig för att jag skulle gå och prata med Andreas), så var det bara något som hände.

Kanske ett berömt klick?

Jag var faktiskt inne och kikade på en gammal reseblogg som jag hade vid den tiden (min första blogg – från tiden som utbytesstudent i Köpenhamn – yay!) och tänkte om jag hade skrivit något om kvällen där.

Var förberedd på lite cringe moment eftersom jag skrev bra mycket mer… utsvävande (..?) på den tiden. Men jag hade faktiskt inte nämnt så mycket om det. Förutom något kryptiskt om att det var ”ett bra beslut att åka från Köpenhamn till hemstaden två dagar tidigare än planerat”.

Fast det hade nog mer att göra med att jag avslutade bloggen typ någon dag efter den kvällen eftersom jag lämnat Köpenhamn och restiden därmed var över.

Och sedan då..? Sedan har det så klart hänt en himla massa under årens lopp och här står vi idag.

Vi tassade upp extra tidigt idag för att hinna med en kaffe bara vi två. Och Andreas blåste tio ballonger för att fira den stora dagen.

Sedan kanske vi inte firat allt för mycket i övrigt. Vi har faktiskt varit ifrån varandra hela dagen, men men det får tas igen!

Avslutningsvis —> Nu ska jag försöka att inte gullegulla allt för mycket här men hej och hå vad jag fortfarande är kär i honom. Hur glad jag är för vilken pappa han är. Hur imponerad jag är över honom.

Och hur glad jag är att han står ut med alla mina ”jag fick en idé!” och ”jag tänkte vi kunde göra så här”.

 

❤️

Inlägget För tio år sedan idag… dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *