SISTA DAGEN

Idag är sista dagen hemma i huset innan vi åker på semester. Iris får sitta i sin stol och käka melon medans jag fixar!

Blommorna hanteras för att överleva och det ska städas och tvättas. Jag älskar att komma hem till rent och nystädat hem. Våra snälla grannar kommer se till huset och våta växter, så himla skönt med grymma grannar!

Första stoppet blir Österlen där vi hyrt ett hus tillsammans med syrran och hennes familj. Där ska vi fira midsommar tillsammans och jag håller tummarna för härligt väder!

Därefter blir det Blekinge där vi har familj och släkt, det blir lata dagar hemma hos mamma vid poolen skulle jag gissa. Kul att se hur Iris gillar att bada i så stor bassäng, hon har bara plaskat i sin badbalja!

Efter Blekinge ska jag och Johan tillbaka till Österlen för bröllop, ska bli superkul och lyx att få åka iväg bara han och jag igen!:)

Därefter har vi lite luft i sommarschemat, så då gör vi vad vi känner för, stanna i södra Sverige, eller bila runt eller kanske rent av åka hem en sväng innan det är dags för några veckor på Gotland med vår familj, släkt och vänner där!

Vad ska ni hitta på i sommar?

Kramar!

Inlägget SISTA DAGEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *