Midsommarförberedelser, en liten kik från midsommar och spontan resa till Köpenhamn

Så här såg midsommarförberedelserna ut här hemma under sen torsdagskväll. Undertecknad är lite slutkörd för tillfället så snart jag kunde så hoppade jag i mjukiskläderna och slängde upp håret i en rufstofs.

Alltså hur härligt är det inte att pilla med blommor? Det såg så fint ut när vi ställde upp en liten kransfixarstation och Andreas hade hämtat hem (typ) en halv björk.

Stora loppan fick vara uppe hur länge hon ville eftersom det var som en fredag och hon låg mestadels ihopkurad i soffan med feber efter vaccinintag dagen innan.

…när hon inte kom förbi min station och berättade roliga historier och bjöd på chips då. Kanske bästa kombon?

Och en liten första kik från vår midsommarafton. Vi tog en favorit i repris från förra året och åkte inom slottsruinen i vår stad, för att busa loss lite, innan midsommarfirandet.

Det kommer ännu mer från vår midsommar men först och främst måste jag svida om för vet ni vad jag ska hitta på nu?!

Se The Carters (alltså Beyonce och Jay-Z!!!) i Köpenhamn!

Det var egentligen planerat att se Sverige – Tyskland idag med hela gänget från midsommarfirandet men när Rebecca lyckades håva in fyra biljetter lite spontant i veckan så kunde jag bara inte tacka nej – alldeles strax kommer Becca och hämtar upp mig och därefter bär det av för att hämta resten av tjejerna – woop woop!

Alltså herre så kul detta ska bli! Och Sveriges match lovar vi att följa på något sätt ändå 🇸🇪

Inlägget Midsommarförberedelser, en liten kik från midsommar och spontan resa till Köpenhamn dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *