TÄNDER PÅ GÅNG?

Vi har haft en stökig natt, Iris har varit febrig och vaknat flera gånger med gråt. Så jobbigt! Inte bara för att bli väckt hela tiden utan också för att hon har ont och man inget kan göra.

Vi misstänker att det är nya tänder på gång, hon dreglar mer än hon någonsin gjort, febrig och gnällig så in i den. Hela förmiddagen idag gick åt till att försöka trösta och söva. Både jag och Johan känner oss trasiga och hjälplösa. Hon äter dåligt men tar gladeligen jordgubbar och melon vilket är bra ur vätskesynpunkt, vi hoppas att detta snart går över! Vad har ni för erfarenheter??

Trots en bökig förmiddag tog sig eftermiddagen bättre (efter mycket kaffe och sömn för Iris). Hon kikade in under pooltaket och det blev till och med ett dopp lite senare i sin nya UV-dräkt från The Tiny Universe!

Vi blev hemma hela dagen och inte mig emot, det finns mycket att titta på och göra i mammas trädgård.

Ikväll grillade vi.. igen (dumt att göra något annat när det är sommar!) Allt är så mycket godare när man får äta det ute i kvällssolen.

Efter maten gick vi till dammen och matade fiskarna. Iris tyckte det var väldigt spännande.

Efter en lång dag blir det en tidig kväll för oss alla. Imorgon ska vi besök ett café en bit bort och sen ska jag plocka upp en klänning sol jag beställt till bröllopet vi ska på i helgen (en DRÖM om jag får säga det själv!:))

Kram och god natt från urtrött morsa!

Matilda

Inlägget TÄNDER PÅ GÅNG? dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *