FOLLOW THE SUN

Godkväll hörrni! Ni är så fina som fortfarande hänger rundor här inne på min för stunden ganska öde ditgital diary. Men det var en kommentar ”Uppdatera mera!!!” som fick mig att rycka tag i kameran igen och logga in. Det betyder liksom så mycket att ni faktiskt vill att jag ska skriva några rader. Och det är ju så kul. Bara lätt att det glöms bort när jordgubbarna är solmogna och havet närmare tjugosex grader. Men jag ska försöka, hehe.

Det är en bra dag! Jag har hunnit med mycket på jobbet. Jag har även storstädat, rensat kyl och frys, varit ett litet ärende hos reklambyrån, vädrat mattorna, ätit angusburgare med pojkvän framför vm-vinst och avrundade kvällen med ytterligare en fotbollsmatch i kvällssol. Ni har förresten varit många som frågat om mina skor, de kommer ifrån Pieces och är inhandlade här på Schack Matt i Sölvesborg. Har inte hittat länk till dem, men i morgon kommer ett litet sommarskor-kollage. Så, stay tuned. Oj vad bloggig jag blev nu. I’m already back. Puss!

Jeans, HÄR / Skor, Pieces / Skjorta, HÄR / Örhängen, HÄR /

Inlägget FOLLOW THE SUN dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *