OCEAN

Godmorgon! 

Sitter med en kopp morgonkaffe och Ted Gärdestad vid mitt köksbord. Det är varmt idag också, men inte som igår. 31 grader var det redan klockan nio på morgonen. När det är så varmt så är ju havet den enda plats man kan överleva på. Så direkt efter jobbet packade vi tygpåsen med chips, san pellegrino och badlakan. Det var dags för en båttur i härliga Hällevik. Det kan ha varit härligaste stunden på hela sommaren. Vi dök i från båten, soltorkade, krängde chips, grabbarna körde jetski och wakeboard under rosa himmel. Ni hör. En sådan kväll man kommer titta tillbaka på och minnas. Nu ska jag göra i ordning en frukostmacka och ta tag i dagen. Killebomsfestivalen har äntligen dragit igång, vår stadsfest, så ikväll blir det sangria på innegården och en sväng på stan. Förutom jobb så hoppas jag också att dagen kommer att inkludera sol och bad.

Inlägget OCEAN dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *