Trädgårdsfest och churros

Hej måndag och starten på denna nya vecka fastän att det snart hunnit bli tisdag redan.

Förra veckans två större händelser får sammanfattas så här:

Vi avslutade veckan med att hålla trädgårdsfest här hemma. Trots en liten dipp efter Sveriges förlust i match som kändes att de liksom aldrig… hade? så hämtade vi upp energin igen genom att slå oss ner vid detta bordet.

Istället för att jaga rätt på en väldig massa stolar, eller sitta på många olika platser, så kom jag på ideén att ta några skivor, lägga dem ovanpå trädgårdsplattor som vi staplat i högar och så byggde maken ihop allt med små ben för lite extra stabilitet – vips så hade vi ett lågt picknickbord för hela vårt stora gäng!

Detta funkar ju egentligen med vilka överblivna bitar man kan tänkas ha (har också tänkt i efterhand att det hade varit väldigt fint med lastpallar, om någon nu sitter på ett gäng sådana) och dukar behövs egentligen inte heller.

Kuddar, filtar och lakan i mängder fick agera mysfaktor.

Sedan satt vi här, eller i andra delar av trädgården, tills klockan började bli dags för en runda på vår småstadsfestival.

Och där blev det en sen natt (eller tidig morgon?) med dans tills fötterna värkte innan vi trippade hemåt igen.

På tal om småstadsfestival så var en av mina stora favoriter därifrån annars – churros – som vi mumsade loss på på Junis födelsedag.

Alltså det är ju bara för gott!

Inlägget Trädgårdsfest och churros dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *