VACAY DAY #2

Morning morning! Klockan är strax över nio. Jag äter fröbröd med körsbärstomater, rädisor och basilika. Till det har jag även en skål med yoghurt, granola och blåbär. Och en kopp kaffe så klart. Med handduken på huvudet och morgonrocken om mig så sitter jag och sjunger med till Ed Sheeran. Om en timme bär det av mot GBG och konsert. Så först blir det nog att vi strosar rundor på stan, ikväll ska vi käka råbiff på Levantine och sedan blir det nog någon öl innan vi beger oss mot Ullevi. Natten ska spenderas på Gothia Towers. Mysigt med mini-weekend så här!!! To-go-kaffe och skönsång i bilen. Dags att packa klart! Vi ses på insta-story, @kajsasven. Kramis!

Inlägget VACAY DAY #2 dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *