Rökta räkor, TV-spel och min mammas blommiga glasveranda

Två dagar i rad denna veckan har jag åkt rakt från jobbet till min mammas hus. Andreas har hjälpt henne med en ny trappa och då har hon haft hand om tjejerna. Och så har vi samlats allihopa i middagstid tillsammans med mina bröder som också är lediga.

Så ja, Andreas har semester, tjejerna sommarlov, mamma och Mats är pensionärer och även bröderna är lediga. En annan kanske tycker att det är en anings segt att gasa på en vecka till innan jag också får lite ledighet.

Igår blev middagen grillat + en liten räkfrossa på både vanliga räkor och rökta sådana. Typ hur gott som helst.

Min lillebror hade tagit med sig någon ny form av TV-spelskonsoll och jag fick återupptäcka gamla barndomsminnen från Mario Cart.

Är det någon mer som minns detta spel?

Kan säga att några timmar på 90-talet avverkades framför detta. Så väldigt roligt att spela igen!

Nästan så att jag fick känslan av att vi måste bli med TV-spel igen…

 

P.s Idag är sista dagen för min rabattkod hos Dearsam, där ni får 25% rabatt på ett köp, så passa på! Inlägget hittar ni HÄR om ni inte orkar scrolla ner en bit ❤️

Inlägget Rökta räkor, TV-spel och min mammas blommiga glasveranda dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *