NEW

Säg hej till mina två senaste tillskott i lilla lägisen. Efter en klassisk lördagsbrakfrullis så gick jag och Fille en sväng på stan. Provade kläder, hejade på syrran och kollegorna på Schackan, tog en lunch med Filles syrra Ida och den söta lilla familjen, spontanköpte en fiolfikus, fikade på kladdiskakis och jublade glatt när jag såg att min drömjacka äntligen anlänt till Schack Matt. Har velat ha en sån sen Acne körde sin första svindyra variant för många år sedan. Fullkomligt in-love. Märket är Pieces och ni kan beställa en på Schacks insta, @ schackmattmode, om ni vill. Hösten, du är snart varmt välkommen. Inte än. Men snart.

Nu ska jag lördagseftermiddagsvila.
Kram!

Lookalikes: 1:an från YAS / 2:an från Weekday (ad)

Inlägget NEW dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *