TANKAR OCH DAGEN I BILDER

God kväll på dig!

Puh, vilken dag! Just nu sitter jag uppe i Iris rum efter att ha nattat henne. Alltså idag kan ha varit den kämpigaste dagen på väldigt läge.

Iris vaknade i och för sig utvilad och glad vid 6.30, vilket är en helt ok ”gå upp”-tid. Efter frukost och efter lite lek och morgonmys blev hon snabbt trött igen. Jag gick då upp med henne till vårt sovrum där hon somnade om en timma. Sen började skiten (om man får säga så!)

Hon vaknade liksom sur och gnällig DELUXE!! Eftersom jag har min mamma här denna veckan så kunde vi hjälpas åt men icke, hon blev ännu gnälligare om hon inte fick vara i min famn. Och så har det hållit på hela dagen, gnäll, gnäll och åter gnäll.

Hon verkar pigg och kry i övrigt så ser inga tendenser på att hon liksom skulle vara hängig!

Hon fick en nap på eftermiddagen också i hopp om att hon skulle vakna till piggare. Under tiden tog vi en välbehövlig fika ute på baksidan, ostkaka och massa kaffe!

När vi fikat klart börjande klockan dra iväg och jag var tvungen att väcka det lilla livet, not good!

Hann fota henne när hon låg där som en liten ängel i sängen.

Hon vakar lika gnällig som innan och visst hon blev väckt men brukar ändå vara glad i vanliga fall. Fastklamrad som en lite koalabjörn med benen runt min midja typ hela tiden.

Mamma tog henne på en promenad men gick sådär, vi mötte upp på affären för att inte stackars mamma skulle behöva handla med svinsur kid själv.

Sen dags för middag, kanske dagen mest harmoniska stund. TACK för det! Iris åt och mumsade bland allt plock och vi andra njöt både av maten och av att hon va nöjd!

Japp det var min dag det! Nu ska jag knalla ner till mamma och Johan, hänga en tvätt o h sen slänga mig på soffan!

Ha en fin kväll och tack alla ni som läser!

Kram

Inlägget TANKAR OCH DAGEN I BILDER dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *