Kaffe bland loppisfynd

God morgon måndag!

Här sluks en snabb kaffe innan det är dags att ta tag i denna nya vecka. Mitt bland mina nya loppisfynd – ett gäng skärbrädor i trä för bara en tjuga totalt, gröna kaffekoppar för en femma för två och så några små dessertskålar och fler muggar som jag inte minns prislappen på – men inte mer än några kronor för dem heller.

En liten mjölkkanna gömmer sig också utanför bild och den tror jag att jag gav en femma för också.

Nu ska jag gäspa en gång till (känns omöjligt att gå igång en måndag pigg) och sedan gasa igång.

Ha en riktigt fin start på veckan och så hörs vi lite senare då det kommer en ”helgen i bilder” här.

Inlägget Kaffe bland loppisfynd dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *