Baby blue

Inlägget innehåller adlinks

21:17 en tisdagskväll. Tor Miller sjunger lågmält ur högtalaren. Ni kan ju haka på mitt höstmys på Spotify. Fyra stearinljus när samtliga fönster är öppna är kanske en mindre bra idé. Kommer förbanna mig själv på torsdag när jag ska städa och kommer behöva skrapa stearin från soffbordet. Men det är mysigt just nu. Så det får va.

Jag har haft en effektiv dag. Förutom jobb så har jag hunnit trycka in kladdkaksbak, en bebisfika med saknade vänner, en sväng på stan med systra mi, en femkilometare på löpbandet och slötittande av Idol. Nu för tiden är alla så duktiga. Saknar när man skrattade igenom sig programmet.

Snart är klockan halv tio och jag ska krypa till kojs. Där inne i sovrummet är det äntligen lite krispig och frisk luft. Fläkten kan chilla ett tag nu. Somnar mycket bättre när det är svalt. I morgon ringer klockan redan 05. Ska till Borås för en heldag på kontoret, fyra möten och sedan tre timmar hemåt igen för att fira mamsis födelsedag. Käka italienskt och le åt lyckan när hon öppnar presenten.

Gonatt hörrni.

Jeansjackan är pappas gamla och numera Filles. Så länk är fullkomligt omöjligt att hitta. Men HÄR, HÄR och HÄR finns några liknande. | Ryggan kommer ifrån Sandqvist | Tisha från Schack Matt, länk HÄR och HÄR | Nya brallz från Schack Matt, från Aware, liknande länk HÄR och HÄR | Skor från Feetfirst

Inlägget Baby blue dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *