HJÄLPREDAN

Nu går dagarna väldigt fort! Jag ska börja jobba på måndag igen, efter att ha varit hemma med Iris i 1 1/2 år. Overkligt konstig känsla, men jag är redo! Nu tar Johan över här hemma och året ut innan det blir förskoledags!

Kan inte riktigt förstå att hon redan är så stor. Men just nu tycker jag att det är väldigt kul! Hon är så himla med och medveten om allt. Känner in, trotsar, lyssnar ibland, skrattar och busar. Hon älskar att läsa bok i soffan till morgonvällingen. Min bästa stund med henne!

Hon älskar också att pilla och plocka med dessa två små Eiffeltorn. De står på soffbordet i vardagsrummet och varje dag trär hon ringarna som hänger runt tornet, av och på.

En gång i tiden var det sex ringar, nu är det hälften:) Hon vet väl att det är dessa två torn hon får leka med tillsammans med nedre bokraddan i hyllan. Nu ska jag ta en promenad till stan och köpa skor till Iris, insåg just att hon behöver lite tjockare och större lekskor!

Kram!

Inlägget HJÄLPREDAN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *