Tisdag

God (väldigt sen) tisdag… Veckans andra dag har avverkats och till den andra största delen på jobbet – hela 10 timmar spenderas där – och därefter vart den snabb matlåda vid köksbänken för att sedan kunna gå all in i familjehänget.

För kommer en hem så sent så är det få minuter innan det ska borstas tänder, landa i pyjamasar och stoppas ner i sängar. Det vill säga väldigt värdefulla minuter.

För övrigt har lilla loppan en mini-förkylning, stora loppan fick vi hämta hem från förskolan idag (tack igen mormor!) med feber och ont i huvudet och maken tog sin onda hals och la sig tidigt… Som på räls så här två veckor in i vardagen alltså…

Med detta i åtanke så checkade jag in på sofflocket tidigt med c-vitaminbrus i högsta hugg och har varvat vloggar på Youtube med partiledarintervjuer mest hela kvällen.

Den somriga bilden som fick inleda detta vardagliga tisdagsinlägg har (väl?) skymtats tidigare och är ifrån en av sommarens alla långa, varma, kvällar. Vi åt middag på stranden – rakt ur kartongerna – och jag fick testa sup.

SÅ roligt att jag nästan blev lite irriterad att jag inte hade förstått tidigare hur kul det var så jag kunde köpt en helt egen bräda och haft i sommar.

Där var det på semesterns sluttamp och kanske kändes en aningens feltajmat att köpa en sup då…?

Inlägget Tisdag dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *