Jo men visst frodas de här hemma?

God (sen) kväll igen… Det var ju attans vad jag säger hej sent om kvällarna här inne denna veckan, det där får vi styra upp under morgondagen minsann.

Tänk imorgon är det fredag! Det pirrar så i magen redan nu när jag tänker på att jag har som plan att överraska tjejerna med en riktig hemmabiokväll – ner med projektorduken, hyra film och så till grädden på moset –> jag tänker köpa med mig biopopcorn på väg hem från jobbet.

Håll nu tummarna för att det inte regnar riktigt lika mycket som idag dock, för kombinationen regn och att traska hem med biopopcorn känns lagom bra.

Nu var det i och för sig inte riktigt meningen att komma in på fredagen redan ikväll, utan – har ni sett våra gröna växter?

Har sagt det förr, och kommer säkert säga det tusen gånger till, men minsta lilla blomster överlever inte längre än ett par dagar i det här hemmet medan gröna växter frodas. Verkar vara vår melodi helt enkelt.

Ormbunkarna är de mest nyinflyttade hos oss (fyndar alltid stora gröna växter nu på slutet av sommaren) och dessa ska visst också rena luften här hemma. De verkade inte riktigt rena bort förskolebaciller dock, men kan väl aldrig inte skada med lite renad inomhusluft?

Till och med växtgardinen av murgröna har tagit sig hela vägen upp och ska snart tejpas upp lite till så att den klättrar vidare längst fönstret.

Nu blir det till att dyka ner under duntäcket för imorgon är det *trumvirvel* som sagt fredag!

Inlägget Jo men visst frodas de här hemma? dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *