När fredagen kom

Så här såg det ut i exakt den stunden som jag kom innanför dörren här hemma igår. Det är en speciell grej det här med fredag minsann!

Som bilderna avslöjar så var hela familjen sugna på pizzamiddag så med både dessa, cola och de utlovade biopopcornen i famnen så tog vi helg.

Älskar förresten att det syns att vår hund Strössel är i glädjerus när en kommer hem – hon är fastnade mest som ett suddigt virrvarr 🐶

Och hur kan veckan sammanfattas i listformat då? Med inspo från Anjas fredagslista så:

Veckans känsla: 

Logistiksnurr i huvudet. En hel del jobb, sjuka barn och annat som skulle roddas runt.

Veckans bästa:

När min vän Kajsa styrde ihop en plan för tjejgänget en helg i slutet av september. Övernattning, skogspromenader, middag, brädspel, leta efter svamp och andra härligheter finns på tapeten.

Veckans sämsta:

Faktiskt starten på veckan med lite saker som krånglade och jag blev ledsen.

Veckans viktigaste:

I tisdags när vi jag och Andreas satt uppe till 00.30 och diskuterade politik och saker inför valet nästa söndag. Det är inte ett helt vanligt samtalsämne här hemma, och vi är inte direkt några politikdebattörer, men så nyttigt att sitta och vrida och vända på saker lite. Vi pratade så mycket att vi helt glömde bort tiden och att det var en vanlig vardag dagen efter.

Veckans mysigaste:

Hör visserligen helgen till men att vi startade denna lördag med en morgon plus förmiddag på badhuset. Finns ingenstans som våra tjejer är lika nöjda som i vatten.

Veckans roligaste:

När vi spelade charader här hemma i torsdags kväll. Om ni inte spelat charader med en femåring – gör det på en gång! Skrattkramper utlovas.

Veckans serie:

Alltså… Det får nog bli Love Island just denna veckan. Mer än ha något avsnitt av detta i bakgrunden på kvällarna har vi faktiskt inte kollat på. Vi har, för tillfället, sett slut på de serier vi haft i pipelinen och behöver hitta något nytt.

Just nu:

Tjejerna viker pappersflygplan, jag dricker kaffe framför tangenter och Andreas agerar flygtornsansvarig.

Helgens planer:

Badhuset har vi redan avverkat, ikväll blir det våfflor till middag, imorgon ska vi ge oss upp i skogen på promenad och lägga lite fokus på vår hund (som har fått allt för lite uppmärksamhet denna vecka) leka kurragömma i skogen där hon får springa och leta upp oss – typ bland det bästa hon vet.

Så med vaniljbullar i ryggsäcken plus en termos med kaffe så blir det söndagsutflykt till skogen.

Och nu ska jag fortsätta denna lördag med att fylla på kaffekoppen och hänga upp lite ljusslingor runt TV:n.

Inlägget När fredagen kom dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *