Höjd mysfaktor

God morgon måndag!

Se så fint det blev med en ljusslinga runt TV:n! TV är väl i sig inte den snyggaste inredningsprylen och jag kan ibland ångra att vi inte köpte en vit. Men vi är inte riktigt några ”tekniknördar” och köper teknik ganska så sällan.

Det vill säga att när vi köpte TV:n så var det cirkus minst 7 år sedan och då (tror jag inte) det fanns några televisionsapparater med vit ram för särskilt rimlig peng.

Hur som är mysfaktorn höjd lite och det har redan hunnit bli måndag.

På schemat denna veckan står kortdagar på jobbet, tjejerna börjar sin gymnastik – stora loppan idag och lilla på onsdag – och efter Junis gympa på onsdag ska vi bjuda vänner på middag, mamma och Mats åker på semester och jag kommer säkert ägna lite tid till att vara flygrädd å deras vägnar och så startade jag dagen med att anmäla mig till en onlinekurs som startar idag.

Nu känner jag mig redan jäktad så dags att tuta och köra!

Inlägget Höjd mysfaktor dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *