JUST FINE

Inlägget innehåller adlinks

Godkväller. Klockan har precis passerat arton och jag känner hur tröttheten smyger sig på. Ovanlig trötthet så här tidigt på kvällen. Men det måste bero på den långa arbetsdagen som avrundades med ett svettigt cirkelpass på gymmet. Skönt i alla fall att ha alla måsten gjorda. Då blir det liksom en skön trötthet. Nu blir det soffläge som gäller resten av kvällen – Serie, tända ljus och godis. Jag som nästan aldrig annars äter lösgodis (föredrar chips alla dagar i veckan) fick ett sånt sjukt sug igår så sprang till Coop vid halv nio. Hehe. zzZZzz.

Förresten! Har ni sett min insta-story? Körde ju en liten haul där. Nedan hittar ni länk till de fina plaggen.

Vida jeans, HÄR / Beige stickad sweater, HÄR / Örhängena, HÄR

Inlägget JUST FINE dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *