Den framtida skolgården och valdag

Här hoppar hon min stora loppa, på skolgården på sin framtida skola, hon och hennes syster glada och obrydda med största fokus på att pricka hoppen på de färgglada målningarna – med föräldrar strax bakom sig som lite nervöst klev in i vallokalen en skolmatsalen.

Vet inte riktigt varför nervositet blev just känslan men visst är det en speciell känsla idag?

Det har känts högtidligt alla gånger jag röstat men årets val måste jag säga känns som ett av de viktigaste valen vi haft. Aldrig har vi pratat så mycket politik här hemma eller sett så många debatter och djupintervjuer. Vänt och vridit på saker och försökt bli pålästa.

Strax ska jag gå ner en våning och sällskapa med familjen på vår egen lilla valvaka. Först ska jag bara avsluta det jag håller på med här på ovanvåningen – steg 1 i den där onlinekursen som jag nämnde att jag ytterst spontant hoppade på i början av veckan.

Det är minsann inte ofta jag drar mig undan, så länge barnen är vakna, för att göra något helt på egen hand här hemma. Men detta är något jag verkligen vill investera tid i och då funkar det inte riktigt att påbörja det efter våra nattugglor till barn somnat för kvällen – tror inte hjärnkontoret fungerar riktigt lika kreativt klockan strax innan 22 på kvällen..

Hörs på andra sidan valresultatet!

Inlägget Den framtida skolgården och valdag dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *