ATT HINNA MED VARDAGEN

God morgon på er!

Sitter med lite dåligt samvete över den dåliga uppdatering här sista tiden. Jag började jobba igen förra måndagen efter att ha varit hemma i 18 månader(!) och det har helt enkelt inte funnits tid. Men jag tänker att pusslet man ska få ihop med jobb, barn och familj känns igen och ni har förhoppningsvis förståelse för det.

Jag tänker mig att när jag har kommit in i min nya vardag igen kommer rutinerna sitta lite bättre och frekvensen här blir bättre och jag ska ju visa klart före- och efter på resterande rum. Tror jag har kvar toaletten nere, gästrummet, vårt sovrum och kaosrummet. Och vet ni, nu ska vi göra kaosrummet till en walk-in. Ska också visa hur himla bra vår grind för trappen blev! Så häng kvar!

Ha en bra dag sålänge!

Matilda

Inlägget ATT HINNA MED VARDAGEN dök först upp på MOE of Sweden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *