OH, MY LOVE

Tisdag 08:11

Gröt med persika och jordnötssmör. Kaffe. Croissant med salt smör. Färskpressad äppeljuice. Morgonjobb. Thomas Stenström. Blå himmel. Mera jordnötssmör.

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag är lite stressad men annars är allt finemang. Jag har vårkänslor trots att det är höst. Jag kör en effektiv jobba-hemma-vecka. Varvar datorjobb med fotojobb. Telefonen ringer varmt och jag slår rekord efter rekord i tangentskrivning. Tänker ofta att jag nog hade vunnit VM i att skriva snabbt. Det är bara tisdag men känns som att veckan ändå går för fort. På torsdag fyller finaste grabben 25. Det ska självklart firas. På fredag är det nyöppningsevent i Kristianstad hela dagen. På lördag lyfter planet mot varmare breddgrader. Men jag gillar när kalendern är full. Det är mycket roligare så.

Dags att jobba vidare igen! Titta in senare. Då kommer en look från helgen. Kram!

Inlägget OH, MY LOVE dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *