THE BEAT DOWN

06:34. Åh vad jag tycker om att vara uppe tidigt. Staden sover fortfarande och endast ljuset på nattduksbordet lyser upp höstmörkret. Jag har varit vaken i en timme ungefär. Idag fyller min älskade Filip år, tjugofem! Så jag var uppe i pyjamas och prasslade och trixade. Allt för en mysig födelsedagssång-på-säng. Jag sjöng, han öppnade paket och sen åt vi räkmacka. Nu har han begett sig mot arbetet och jag ska koka mig i en kopp kaffe. Älskar torsdagar. Man har liksom hela helgen framför sig då. + att denna helgen kommer bli extra härlig.

Ikväll kommer lite kalasgäster hit på käk och kaka. Imorgon blir det en rolig jobbdag i Kristianstad och där efter rullar tåget mot Lund för middag och sleepover hos Jullan och Jacob. På lördag morgon, tidigt, tidigt, beger vi oss sedan mot Kastrup för att påbörja vår härliga lilla weekend. Dröm-helg japp japp.

NU: KAFFE!!! Förresten, så kul att ni gillade kavajen och looken nedan. Tack för alla fina ord på insta <3.

Hela looken från @schackmattmode 
Rutig kavaj Vila, liknande HÄRHÄRHÄR
Stickad tröja HÄR / Solglasögon, HÄR
Jeans, HÄR / Väska, Pieces, kan beställas HÄR
Sneakers, HÄR, liknande HÄR och HÄR / [ads]

Inlägget THE BEAT DOWN dök först upp på kajsasven.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *