Ostbågssmulor och skor

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Tradedoubler för Nelly.com 

God kväll kära ni… Just i detta skrivande ögonblick så ligger jag på sofflocket och sopar av lite smulor, från ostbågarna, som har ramlat på min axel eftersom jag envisades med att äta bågarna halvliggandes.

Men eftersom jag är alltför utled på att skriva ord som ”trött”, ”intensiv dag” eller ”soffan” här inne (och ni borde väl vara detsamma gällande att läsa de orden här hemma?) så tycker jag att vi tar en titt på något så (o)viktigt som skor istället.

Så lovar jag att snart sänka tempot, komma in i bättre rutiner än att lida av sömnbrist, stress och att fylla min kropp med snacks fler dagar i veckan än vad som är rimligt. Även om just tisdagen är en ypperlig dag för snacks, som ni vet om ni minns mitt inlägg om temat för de olika veckodagarna.

Till exempel de HÄR knähöga svarta stövlarna. Har hört att det är stortrendigt med stövlar som går höööögt denna hösten – och då tänker jag att dessa går högt men i någon form av rimlighet?

 

För att fortsätta på samma färgskala så går vi över till en något nättare sko – DENNA svarta pump – fest någon?

Om en önskar bredare klack (fast dock högre höjd) så är ju DENNA wedge sandal också alldeles urfin. Nu kanske ni tänker ”öppen tå kan en ju bara ha på sommaren”, men icke, jag råkar tycka det är hur fint som helst med strumpor/strumpbyxor i sådana här skor.

Eller de HÄR gula godingarna  visst blir en glad?

…för att inte tala om de HÄR smällkaramellerna till rosa boots? Gula eller rosa, gula eller rosa? Ja det är frågan det.

Så mitt bland knähöga skaft och lite höjd på klackarna så råkade jag snubbla in på de HÄR rackarns fina sneakersarna. Kan vara så att jag tycker det är ursnyggt att kombinera en dressad kontorsoutfit, som jag ofta härjar i under jobbvardagen, med sneakers. För att liksom bryta av lite.

Fast… Med de fyra plusgrader vi vaknade till här hemma idag så kanske är det lite rimligare att planera för sådana HÄR varma skossingar? Visste ni förresten att jag en gång i livet slängt ett par UGGs eftersom jag var heeeeelt övertygad om att trenden var helt förbi och aldrig skulle komma igen.

Smart beslut…? Nope.

I övrigt –> hoppas att ni haft en fin tisdag!

 

Och undrar ni hur allt det här med reklammärkning, samarbeten och annonslänkar fungerar kan ni kika mer HÄR under vår samarbetspolicy på Homespo.se. 

Inlägget Ostbågssmulor och skor dök först upp på Hus Nr 24.

Taggar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *